Coming Soon

Volg ons ook op Discord voor de laatste updates.

Webrepository
Webrepository
Admin
Er zijn nog geen berichten hier.
Laatst gezien:
2 maanden geleden
Geregistreerd sinds:
3 maanden geleden
Profiel weergaven:
118
Discord
Kevin Schreuder#1152
Leeftijd
23 Jaar
TIP: Uitzetten van notificatie geluiden in voicechat.Wanneer je in voicechat zit kan je meerdere keren van channel verwisseld worden in Discord.Omdat Discord standaard een geluidje maakt wanneer dit gebeurt kan dit vervelend worden.Om de voicechat ervaring nog een stapje beter te maken voor jezelf kan je de volgende instellingen aanpassen.1. Ga naar de instellingen van je Discord account.2. Ga naar de "Meldingen" instellingen.3. Zet de volgende instellingen uit:Je kan nu ongestoord zonder Discord geluidjes gebruik maken van de voicechat.Vergeet deze instellingen niet weer aan te zetten als je de voicechat verlaat als je dit prettig vind.
2 maanden geleden
Warrior World heeft de mogelijkheid om met elkaar te kunnen communiceren via voicechat in-game.Hierbij word je automatisch geconnect met de spelers in de buurt waardoor je met ze kan praten.Om deze functie te kunnen gebruiken moet je een paar simpele stappen volgen. Login op de Warrior World server ( play.warriorworld.nl ). Connect je Minecraft account met Discord via https://warriorworld.nl/forum/topic/4-discord-account-linken/ Als je account is gelinkt kan je de  🔮︱𝖫𝗈𝖻𝖻𝗒  channel joinen in de Discord. Wanneer je nu in de buurt komt van een andere speler die ook de voice chat gebruikt word je automatisch met deze speler verbonden.Voor het gebruik van de voicechat gelden dezelfde community regels als bij  normale chat.Het is niet toegestaan voice changers te gebruiken via de voicechat.
2 maanden geleden
Het kan voorkomen dat je in de server vierkantjes ziet staan (□) op verschillende plekken waar normaal tekst of icoontjes moeten staan.Dit kan komen omdat je in je taal instellingen iets hebt aangepast of omdat er iets fout ging tijdens het inladen van de resource-pack.Probeer in dit geval altijd eerst even opnieuw de server te joinen om te kijken of dit het probleem oplost.Is het nog steeds niet gelukt? check dan of je de volgende instellingen goed hebt staan.1. Klik op "Instellingen..." in het hoofdmenu van Minecraft. 2. Klik op "Taal..." in het instellingen menu. 3. Controleer onder aan de taalinstellingen of "Unicode Forceren" op "UIT" staat.Staat deze niet uit klik deze dan 1x aan zodat deze UIT word gezet.Probeer nu opnieuw de server te joinen en controleer of het probleem is opgelost.Is het nog steeds niet goed, maak dan een ticket aan in de Discord dan helpen we je zo spoedig mogelijk.
3 maanden geleden
Op op Warrior World te kunnen spelen dien je de server resource-pack te accepteren.Mocht het jou niet lukken om dit goed in te stellen dan helpen we je even mee met de stappen die je moet volgen.1. Klik op de Warrior World server in je serverlijst. 2. Klik op "Bewerken" onder aan de serverlijst. 3. Klik op "Serverbronpaketten" net zo lang tot deze op "Serverbronpaketten: Ingeschakeld" staat.Klik nu op "Gereed" en join opnieuw de server.De server download nu automatisch de resource-pack naar je computer!Veel speel plezier!
3 maanden geleden
Om je server rank, land en land rang in de Discord te tonen moet je je Minecraft account koppelen aan je Discord account.Hiervoor moet je de volgende stappen uitvoeren om je account te kunnen koppelen. Login op de Warrior World server ( play.warriorworld.nl ). Voer het commando /discord link uit in de server chat. Kopieer de 4 cijferige code die in het bericht staat. Stuur een privé bericht naar @Warrior World  met deze code. Gefeliciteerd je account is nu gekoppeld. Mocht het niet lukken met het koppelen maak dan even een ticket aan.Ons support team helpt je graag verder om je account te kunnen koppelen. Je kan je Discord account niet zelf ontkoppelen van je Minecraft account.Heb je een foutje gemaakt of heb je een nieuw Discord account, maak dan even een ticket aan in onze Discord.
3 maanden geleden